středa 11. října 2017

Tvoření té naší cácorky

Dneska bych Vám ráda představila to, co tvořila ta moje cácorka.





Ta moje malá šikulka pletla termoobal na hrneček pro paní učitelku.
Použili jsem zbytky vlny - je to černá Yetty od Vlnapu.
No a tři krásné tmavorůžové knoflíčky.



4 komentáře:

  1. WOW ...to je ale šikulka ,kouká bude to talent po mamince! Paní učitelka bude jistě z takového dárku nadšená! A na to, že se učí plést a rovnou s černou vlnou, je vážně dobrá!Moc Vás obě zdravím Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paní učitelka již dárek dostala před měsícem - malá jí to dělala k svátku je Marie. Jinak ona vysloveně černou chtěla. Paní učitelka nosí většinou černé nebo šedé oblečení a tak jí chtěla udělat radost.
      Jo učení je mučení hlavně maminky. Né je šikovná. Teď se chce učit plést i ten náš zbojník. Jen nevím, zda ho učit plést nebo né. Přece jenom v našich poměrech chlapi moc nepletou a také mám strach, aby si nevypíchnul jehlicí oko.
      Krásný den Tereza.

      Vymazat
  2. A od kolika let plete? Verunka taky občas projevu zájem, ale jsou jí teprve 3,5, obávám se, že na to ještě dlouho nebude mít...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já prý jsem už ve 3 letech přišívala knoflíky. Cácorka začala aktivně tak loni tedy v 8 letech, ale už před tím to několikrát zkoušela. Něco upletla, pak to nechla a zase kousek upletla, pak jsem párali neb uteklo oko. Začátky jsou těžké. Řekla bych, že plést se začínala učit tak kolem toho 6 roku. Předtím se občas pokoušela i něco ušít, ale zlom bych brala ten 6 rok. Přibližně tak jsem to zkoušela i já. Ve 3,5 je opravdu brzy - to bych měla strach, že si drátem vypíchne oko, ale možná je Verunka holka šikovná a dá to i dříve.
      T.

      Vymazat